20 Nisan 2009 Pazartesi

Hafta Sonu Spor




Hanimin uzak diyarlarda olmasi yuzunden; hafta sonu yaptigim aktivitelerin (yeme-icme, uyku ve disci randevusu disinda ki) neredeyse %100'u spor eksenliydi.



Cumartesi
* Sivas macinin son 15 dakkasi
* PES 2009 Become a Legend'da bikac mac
* Fener macinin son 10 dakkasi, (ankaraspor ne gol atmis oyle)
* Boston - Chicago macinin son 5 dakkasi + uzatmalar( ne macti ama oyle. bu mac yuzunden Ridvan- Guntekin yorumu yalan oldu. Gurbette turk televizyonu izlemenin en guzel yani; yayin internet uzerinden oldugu icin, laptopta mac veya mac yorumu izlerken ayni anda tv de baska bi mac izlenebiliyor veya pes oynanabiliyor. boston maci o kadar heyecanliydi ki, dedim ilgi alanim ikiye bolunmesin, sadece bu macin tadi ciksin)
* Baltimore'da 2009'un simdiye kadarki en guzel gunu olmasi munasebetiyle (hava kosullari acisindan) tv'ye ara verip arkadaslarla bulusma, yeme-icme ve havanin tadini cikarma. Olay mahaline bisikletle gitme..
* Eve donup San Antonio - Dallas macinin son ceyregi ( San Antonio' nun isi cok zor valla)
* Houston - Portland tecavuzunun ilk yarisi( Yao napti oyle, attigini soktu; hic bir sut kacirmayip;ne serbest atis ne saha ici sut; 20 kusur sayi. vay vicdansiz vay)


Pazar
* PES'te ezeli ve ebedi rakibime tecavuz( onun da hanim calisiyodu pazar gunu:) Bu arada dunya kucuk; ITU'den kanka kendisi; su an ikimizde dunyanin bi ucunda 45 dakka mesafede yasiyoruz
* Besiktas macinin tamami, (ezeli rakibim hasta besiktasli. macin kader ani 5 saniye icinde ki iki Bursa diregi. Helal olsun Rustu'ye o pozisyonda, elemanin refleksler hala kral. kale arkasi tekrarda ilk direk sonrasi, ki parmak ucuyla dokunmasa goldu, yerden kalkmasina dikkat!)
* Ridvan-Guntekin yorumunun tamami, Ayni anda tecavuze devam. bknz: gurbette turk televizyonu izlemenin en guzel yani
* O bitince erman-sansalli maratonun geriye kalani; hala tecavuz..
* Orlando- Philadelphia macinin son 5 dakkasi(18 sayi geriden gelip mac aldi Philadelphia. Hido'nun manyak savunmasina karsi Igudola(buyuk ihtimal yanlis yazdim adini) 2.2 saniye kala manyak bi sayi buldu. Hido'nun son saniye uclugu de zor pozisyonda daglara taslara..)
* Bu arada bunlari yaparken bereket havanin cumartesi gunuyle uzaktan yakindan alakasi yoktu; soguk ve de hafif yagmurlu.Bu yuzden couch potato'luk ( oyle diyolar burda; tv basinda kalkmayip gunu hic edenlere) yaparken icimizde hic bir vicdan azabi yoktu.



* Hali sahasi turnuvasi maci ( Hali saha maci bile Amerikan versiyonu burda. 12 dakkalik 4 ceyrek, her ceyrekte kaleler degisiyor. Saha da her daim 6 kisi var ama istedigin kadar yedek girip cikabiliyor. Bizim takimda da genel 5 yedek oluyo. Bu yedek olayina lafim yok gerci, gecen sadece bir yedek vardi, mac sonu Arda gibi yigiliyodum sahaya. Bir de oynayan herkes hafif profesyonel takiliyor, alan savunmasi, bazen adam adama savunma, toplu hucum gibi... O yuzden beles bekleyeyim aktif dinleneyip fln yapamiosun, devamli kosuyor herkes, kosmadin mi da kenardan zilgiti yiyosun "yedek var yedek var kosmayan ciksin lutfen" diye..
* Eve donup Denver- New Orleans macinin ilk uc ceyrek. (Mac arasi Charles Barkley'nin de dedigi gibi; nba in en iyi oyun kurucusu Chris Paul olabilir ama Billups, playofflarin en iyi oyun kurucusu oldugunu tekrar kanitladi.)
En son boyle bi haftasonu bekar ve ogrenciyken yillar once gecirmistim. Iyi geldi valla.

3 yorum:

Okechukwu dedi ki...

kahverengi pijama üzerinde hayal ettim okurken kanka, nolur onlar olmasın.)

Hiko dedi ki...

yok kanka, onlar istanbulda kaldi malesef:) bu sefer kot t-shirt

Turgay Keskin dedi ki...

Neden hep son 5 dakikalar? :]