23 Kasım 2009 Pazartesi

Sevmiyoruz Biz Futbolu

Pazar akşamı Trt'nin "Stadyum" programında şahit olduğum bir olaydır başlıktaki kanaatin bende oluşmasına sebep.

Maçın ardından adetten olduğu üzere mağlup takım yönetimi hakemi diline dolamakta güzel ülkemizde. Kaybedilen derbinin ardından konuşmak için yeterince malzeme olmasına karşın, hakemle ilgili tek kelime etmemiştir Fenerbahçe yönetimi. Basın toplantısında, konuya ilişkin Daum'a sorulan soruları, Alman hoca ustalıkla yanıtsız bırakmış, sadece kaptan Alex penaltı pozisyonundan bahsetmiş ve de detayların lehlerine gelişmediğinin altını çizmiştir.

"Stadyum" sunucusu Erdoğan Arıkan, yorumcular Hakan Şükür ve Ömer Üründül'e bu durumun takdir edilmesi gereken bir tutum olduğunu söylemek istedi dün akşam. Buna cevaben Ömer Üründül, henüz daha erken olduğunu Fenerbahçe'nin ertesi gün itiraz edebileceğini söyledi. Arıkan, ısrarla güzellikleri vurgulamak istediğinden maç içinde ve sonrasında futbolcular arasında bir gerilim olmadığı ve birbirlerini tebrik ederek soyunma odasına gittiklerini söyleyince, bu sefer Hakan Şükür, Brezilyalılar'ın ailecek görüştüklerini ve bu sebepten ilişkilerini bozmak istemedikleri için böyle davranmış olabileceklerini buyurdu.

Bende soruyorum o zaman. Neden hep kaostan yanasınız?

Futbolu sevmediğinizden olabilir mi?...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok haklı bir yazı olmuş. aynı düşüncedeyim. mantığa bakar mısın? tabii ki brezilyalılar görüştüğü için kavga etmeyecek. mesele de bu ya. saha dışında ne ise saha içinde de o olsun. ayrıca türk futbolcular ailece görüşmüyor mu? görüşmüyorsa neden görüşmüyor. sen bunu sorgulasana.
ömer üründül'ü hiç saymıyorum. onun beyninin lobları arasında kopukluk olduğu ezelden belli. :)

alihoca dedi ki...

''Futbolu sevmediğinizden olabilir mi?...''

Hayır!
Fenerbahçe'nin neden olduğu güzellikleri sev(e)medikleri için...

Okechukwu dedi ki...

ali hoca...
inşallah senin dediğin gibidir. varsın fenerbahçeyi sevmesinler ama futbolu sevsinler...
biz nede olsa yeteri kadar seviyoruz fenerbahçeyi.