27 Nisan 2009 Pazartesi

Alben'e Yazık Oldu


Dün mola isteyip bugün dayanamayıp yazınca, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyenler olacaktır elbet ama 10 saattir bilgisayar başında tez zamanda tez düzenlemeye çalışınca bir postu hak ediyor insan.
Gün boyu hayatla ilişkimi tek sağlayan akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi oldu. Seriyi Caferağa'ya taşımak isteyen Işıl, belkide bedenini çok zorlamanın karşılığını talihsiz bir sakatlıkla aldı. Potaya bakarak başladığı maçta, üst üste isabetli şutlar sokup, penetreleriyle Fenerbahçe'nin zaten niyetinde olmadığı savunmasını darmadağan eden genç oyun kurucu 2. periyodun sonunda sakatlanarak oyun dışında kaldı.
Galatasaray resmi sitesine göre ön çapraz bağları kopan Işıl ameliyat olacak ve en az 3-4 ay parkelerden uzak kalacak. Galibiyet, hele Galatasaray karşısında ve serinin son maçı olunca elbette güzel ama voleybol erkekler finalini Arslan'ın şanssız sakatlığının ardından kaybeden Fenerbahçe takımı gözümün önündeyken, insan rakip Galatasaray bile olsa içine düştükleri bu duruma buruluyor.

Galatasaray 64-68 Fenerbahçe

Hiç yorum yok: