4 Nisan 2009 Cumartesi

Arkasspor - Fenerbahçe

Arkasspor 2-3 Fenerbahçe

Fenerbahçe bir spor kulübü ve bende öncelikle Fenerbahçe aşığı, ardından bir sporsever olduğum için her branşı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.
Sözlük anlamı "Altışar kişilik iki takım arasında, bir alan ortasında gerilmiş olan ağ üzerinden bir topun karşılıklı olarak elle oynanması oyunu" olan voleybol, oyuncuların birbirleriyle fiziksel temaslarının yasak olması sebebiyle hakemler için yönetmesi kolay, seyirciler için ise tertemiz bir sportif mücadele olarak görünmekle beraber işin içine finansal kaygılar girince bu tertemiz oyun bile kirlenebilirmiş bu akşam şahit oldum.
Challange Cup'ı kazanarak İzmir'e tarihinin ilk Avrupa kupasını getiren Arkasspor, Arkas Holding desteğiyle kurduğu muazzam takımın bütün kupaları toplamasını istiyor. Fenerbahçe ile playoff yarı final serisinde karşılaşan takım, muhteşem top oynayan Fenerbahçe karşısında 2-0 mağlup duruma düştükten sonra sporun her dalına bulaşmış olan "Resultante importante" ruhunu parkeye çağırmakta gecikmedi. Eskişehir bölgesi hakemlerinden Bülent Bozkurt elinden geleni ardına koymadı (Fenerbahçe hücumdayken, Fenerbahçe hücum sahasına kenardaki top toplayıcı çocuklar ikinci bir top yuvarladı,hadi bunu görmedi,görüpte uyarmak isteyen yardımcı hakemin bayrağını bile göremedi hoca.) ancak kaptan Hakan Fertelli'nin takımı Vladimir Grbic'in önderliğinde ayağa kalkarak hepsini birden yendi.
Final setinde kafasıyla top çıkaran genç libero kardeşim Serkan'a selam olsun...

1 yorum:

FASLI dedi ki...

Fenerbahçe, Arkas'ı yendi demek. Güzel haber Renkdaş... Seni takip ediyorum bilgin olsun:))