3 Ocak 2010 Pazar

Tanjevic Üzerinden Fenerbahçe Linç Girişimi

Sezon başından beri yapılan işin özü başlıkta. Milli takıma yanlış oyuncu tercihleriyle kötü basketbol oynatırken, Fenerbahçe'ye oynattığı oyunun adı basketbol bile değil. Bilen bilmeyen, ağzı olan olmayan, iki kelimeyi yan yana getirebilen getiremeyen her beşerin bu konu üzerine söyleyecek sözü, yazacak cümlesi mevcut.

İşin en kötü tarafı biz Fenerbaçeliler'in çoğu da Tanjevic aleyhine tavır koyarken, farkında olmadan asıl aşkımızı sahipsiz bırakıyoruz. Meydanın boş kaldığının gayet farkında olanlar ellerine geçirdikleri bu fırsatı sonuna kadar değerlendiriyor. Fenerbahçe'nin kazandığı her maçın ardından rakip takım idarecileri hakemleri ortalarına alıyor. Basketbol programlarında sözde tarafsız yayıncılar, penaltı tartışırcasına kaybeden takım antrenörün istediği pozisyonları ileri geri oynatırken Alfred Hitchkok misali yönettikleri mizansen içinde bir görünüp bir kayboluyorlar.

Ezeli rakip, Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sahtekarlığına imza atmış . İçinde o takımın taraftarları da olan aklıselim insanlar tarafından ligden ihraç kararı beklenirken farklı cezalar çıkmış ve birçok basketbol otoritesi tarafından oyuncular bir tarafa adil cezalar olarak değerlendirilmişken, kazanılan 3-5 maçın ardından cezaların iptali ve puanların iadesi yönünde lobi oluşturuyor "Fenerbahçeli" medya...

...Ve bizler Tanjevic antipatimiz sebebiyle sessiz kalarak bu işe çanak tutuyoruz.


Hiç yorum yok: