6 Mart 2010 Cumartesi

Fenerbahçem Benim

Yenilmez armada dedikleri bu olsa gerek. Kızlar 6'lı playoff maçının ilkinde bir Rusya deplasmanından daha 73 dakikada döndüler. Zarechie Odintsovo deplasmanından 3-0'lık sonuçla dönen Fenerbahçe-Acıbadem Cannes'ın ev sahipliği  yapacağı dörtlü finalin kapısını ardına kadar açtı.

Bergamo-Pessaro galibi, mutlak bir İtalyan ile oynayacakken Fenerbahçe, Güneş Sigorta'yı ilk maçta İstanbul'da mağlup eden bir diğer İtalyan Asystel Novara ise muhtemelen ev sahibinin rakibesi olacak.
 
3-4 Nisan tarihlerinde, Fenerbahçe futbol takımı için pekte hoş hatıraları olmayan Cannes'dan Avrupa Şampiyonu olarak yurda dönmesi olası olan bayan voleybolcular, Avrupa'nın 1 numaralı kupasında şampiyon oldukları takdirde Türk spor tarihinde ilk kez yaşanacak muazzam bir başarının altın palmiyeli aktrisleri olacaklar.

2 yorum:

NYG dedi ki...

iki italyan 4'lü finale kalırsa eşleşme prosedürü bozularak yarı finalde karşılaşacaklar sanırım. yarı final de cannes ile oynayacağız sanırım

Okechukwu dedi ki...

This Drawing of Lots is only valid in case that teams qualified from the same country meet in the semi-finals otherwise a new Drawing of Lots will be undertaken.

haklısın sanırım, yorumlar kısmına dikkat eden okurlar bu notu dikkate alsın o zaman.)