27 Nisan 2010 Salı

Selçuk Kadar Taş Düşsün Başınıza

Fenerbahçe, ligin bitmesine 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturmuşken yönetim ve teknik heyet futbolcuların canını sıkmak için gönderilecek oyuncular üzerine çalışmaya başlamış. Bu tasarruflarını da maraton.com.tr'den mahir muhabir Burak Özkaya ile paylaşmışlar. Şu Selçuğu bir türlü gönderemediniz be güzel kardeşim.

Ya sabır...
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de sezon sonu takımdan gönderilecek isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı!..
 
Takımda revizyona gitmeyi düşünen sarı lacivertli yönetim ve teknik heyetin 6 futbolcuyla yollarını ayırması beklenirken, bu oyunculardan bazılarının takasta kullanılabileceği de gelen haberler arasında.
 
İşte Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen futbolcular: 
...
Kaynak: http://www.maraton.com.tr/haberler/102597/fenerde-6-yolcu.html
               HABER: BURAK ÖZKAYA
               burak.ozkaya@maraton.com.tr

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Futbolcular tam şampiyonluk yarışına dahil olmuşken sırf takımın morali bozulsun diye ortaya atılan bu tür haberlere itimad edip bloglarında yayınlayan arkadaşlar sadece Fenerbahçe'ye zarar verir.

Amaçları bizi şampiyonluk yarışından etmek olan bu tür haberlere inanmayın.

Diyelim ki sezon sonu doğru çıktı bu haber.
Sezon sonu tartışılabnilir. Ayrıca Selçuk'u hep "Yıllardır Fenerbahçe'de ama hâlâ futbolunda bi değişiklik yok" diye eleştirenlere akıl sır erdiremiyorum.
Adam hangi maça çıkarsa çıksın aynı tempoyla oynuyor. Lütfen bana grafiği hep aynı olan bir oyuncu gösterin G.Gönül dışında.

Önemli olan da bu.Bi stadardı yakalamak. Bence Selçuk teknik olarak zayıf olabilir ama her zaman mücadele eden biri.Ve takıma bu anlamda yabancılara oranla daha fazla anlam katıyor.