11 Haziran 2010 Cuma

Deniz Bitti


Deniz Barış, çubukluya veda etmiş. Futbol alimlerinin gözü aydın, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kupasını kazanması için artık önünde bir engel kalmadı.
Bunlar da benim izlediğim Deniz Barış için yazdıklarım. Veda niyetine, bir kez daha...



      Kaynak:

2 yorum:

kutay dedi ki...

futbolculuğunu fenerbahçeliler tartışsın, ben o konuda yorum yapmayım.

ama şu fotoğraf önemli.
nasıl anlatabilirim bilmiyorum

deniz'in başına gelen o kötü olaydan sonra onu çocuklarıyla top oynarken görmüştüm. caddebostanda 3 yaz önceydi. onun çocuklarının mutlu olması için nasıl çabaladığını gördüm.

ve belki de milyonlarca insanın top oynamak istediği stadda oynadığı maçlarda bile bu kadar huzurlu olmamıstı.

çok garipti, oturup 1 saat onu izlemiştim.

belki bazıları şaşıracak, deniz barış'ın top oynamasını 1 saat izledim diye. oluyor işte böyle, futbol sadece saraçoğlunda, sami yende nou camp'da vs.. oynanmıyor

çocukları mutlu olunca o da mutlu oldu, onlar mutlu olunca ben de sebepsiz mutlu oldum.. umarım herşey istediği gibi olur..

Okechukwu dedi ki...

@kutay

futbolculuğuna ilişkin bir fenerbahçeli olarak benim ilk günden beri izlenimim olumlu olmuştur deniz barış için. hani şu "görev adamı" tanımlaması varya, onun için söylenmiş gibi...

fotoğrafa gelecek olursak bence de deinz'in yaşadığı bir gol sevinci karesinden kat ve kat önemli olduğu için postun başında kendine yer buldu.

benzer bir anı bende de mevcut. sanırım 2 yaz önce, bir haftasonu erkenden gittiğimiz adadan döndük. bostancı'da iki evladıyla beraber onu gördüm. adaya gitmek için motor bekliyorlardı ve eğilmiş oğlunun ayakkabılarını bağlarken, kızı uzaklaşmasın diye bir yandan onu gözlüyordu. gidip yanına selam vermek istedim ama onun aile huzuru içinde yerim yoktu vazgeçtim.

yolu açık olur inşallah...