27 Şubat 2011 Pazar

Geçmiş Olsun Selçuk Kardeş

İstanbul'da hava buz gibi, rakip de lig sonuncusu Kasımpaşa iken, şeytanın işi pek kolaydı ama yine de bizi mağlup edemedi. Sırf şampiyon olduğumuz vakit, "Beraber ıslandık yağan yağmurda..." demeye yüzümüz olsun diye, çıktık sıcacık evimizden.

Stada doğru yol alırken, Radyo Fenerbahçe'de Kıvanç Özkök ve Aylin Abla'nın seslerini işitince, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Eksik yazmamışımdır inşallah takımın ismini) maçını atladığımı fark ettim. Fenerbahçe Acıbadem'in ilk seti kaybettiği anlarda, maç önceleri uğrak yerimiz olan Ciğerimin Köşesi'ne ulaştık. Bir yandan ısınmaya, öte yandan karnımızı doyurmaya çabalarken, radyo kulağımızda kalbimiz ise Burhan Felek'te idi. İkinci seti alıp durumu eşitlemişken, ufaktan stada yollandık.

Biricik kuzum bir kez daha atkı ve eldivenlerini unuttuğu için, ve de hava gerçekten çok soğuk olduğundan, Fenerium ziyareti elzem oldu. Kulübe katkıdan ziyade, bünyeye katkı olsun diye aranan eldiveni bulamadık ama aynı atkıyı beğendiğimiz iki İngiliz'i görünce mağazada, yazacak hikaye oldu diye sevindim içten içe. Son zamanlarda stad etrafında gördüğüm ecnebilere kafayı yorarken, "ticket, ticket, bileet..." diye fısıldayan karaborsacıyı görünce dumurların ağababasını yaşadım.

Santrayla beraber omuza omuza başladığı vakit, Vakıfbank G.S.T.T... setlerde 2-1 öndeydi ve oyunun 4. setinde Fenerbahçe Acıbadem gerideydi. Kuzuyu futbol maçını izlemekle görevlendirip, kulaklıklar vasıtasıyla voleybol maçında buldum kendimi. Final setine taşımak için mutlak alınması gereken sette 22-18 gerideyken, büyük insan Alex De Souza topun dibine üfledi ve Fenerbahçe benim gibi konsantrasyon sıkıntısı yaşadığı maçta, 1-0 öne geçti. Gole sevinirken, voleybol maçında sayılar ardı arkasına gelmeye başladı ve Fenerbahçe seti 27-25 kazanarak maçı son sete taşıdı.

Son seti dinlerken nadiren kafayı kaldırdığım anlardan birinde, Gökhan Gönül ortaladı, Yobo indirdi, hakemliği kendisi kadar yakışıklı olmayan Halis Özkahya, Kasımpaşa lehine penaltıya hükmetti. Varela, topu beyaz noktaya diktiğinde, Fenerbahçe Acıbadem final setinin final sayısını alarak maçı kazanınca, benim yumruklar gayriihtiyari havaya kalktı. Yumrukların inmesine gönlü razı olmayan Volkan Demirel, soluna gelen topu kurtarınca saniye aşırı Fenerbahçe Spor Kulübü için sevinerek tarihe geçmiş oldum:)

Fenerbahçe'nin bana kalırsa konsantrasyon sorunu sebebiyle zorlandığı maç, Dia'nın ikinci yarının başında attığı golle, 55. dakikada gayri resmi olarak tescillendi. Voleybol maçını bırak, futbol maçından aklında ne kaldı diyen varsa eğer...

Selçuk Şahin iyi futbolcu.

Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa
Fenerbahçe Acıbadem 3-2 Vakıfbank G.S.T.T

1 yorum:

Ahmet ÇELİKSÜNGÜ dedi ki...

Her maç yüreğiyle ve tüm iyi niyetiyle savaşan ve her maç üstüne biraz daha koyan, üstelik tribünlerin ilk kellesini almak istediği futbolcuyken bunları yapabilen olmak kolay iş değil... Bravo Selçuk. Yeteneklerini tartışabiliriz ama onun Fenerbahçeliliğinden birgün bile şüphe etmedim...