4 Temmuz 2011 Pazartesi

Fenerbahçem benim

Kıçı kırık bir halı saha maçında dizimin kırılmasının üzerinden 11 gece geçti. Dördü hastanede, yedisi ise anne evinde geçmek bilmeyen gecelerin en uzunuydu bu gece. Her zamankinden daha fazla ağrım oldu sanıp üzülmeyin sakın. Gözüme uyku girmemesine sebep Fenerbahçe ve de sözüm ona çok gizli yürütülen şike soruşturması oldu bu sefer.

Bir haftadır kırık dizimin dibinden ayrılmayan kuzum; huzursuz geçen gecenin ardından gözü arkada da kalsa, bu sabah işe gitmek zorundaydı. Giderken akşam için bir şey isteyip istemediğimi sordu. 18. şampiyonluğun öyküsünü anlatan DVD hediyeli Fenerbahçe Dergisi istedim, bir de bizim eve uğra, çubuklu formamı çok özledim diye ekledim.

  • Türk futbol tarihinin en muhteşem şampiyonluklarından biri siyasi oyunlara alet edilmeye çalışılırken, sarı laciye sarılmanın tam vaktidir.
  • Ligin ikinci yarısında oynanan 17 maçın sadece altısında oynayan Emenike'nin, Fenerbahçe'ye karşı da forma giymediği için göz altına alınması soruşturmanın ciddiyetinin en büyük göstergesidir. 
  • Eskişehirspor-Trabzonspor maçı için teşvik primi söylentisini dillendiren tarafsız medya mensuplarının, Karabükspor-Fenerbahçe maçı için Emenike ile yatıp kalkması manidardır.
  • Göz altına alınan Gençlerbirliği oyuncularının ne ile suçlandığının kimse merak etmezken, DHA başta olmak üzere tüm basın yayın organları Fenerbahçe aleyhine gelişmesi muhtemel tüm "gizli" detayları ismini vermek istemedikleri kaynaklara dayandırmaları tek kelimeyle suçtur.
Dava zaman aşımının 15 sene olduğu, bahsedilen soruşturma bu kadar kapsamlıysa eğer 1996-2011 arasında yenen her nanenin ortaya konması gerektiği ve sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe'nin bu ülkeden daha temiz olduğunu kimse unutmasın.

6 yorum:

shadowturk dedi ki...

on numara olmuş yazı.

Adsız dedi ki...

kafan hayırlı olsun, haklısın tüm zamanların en muhteşem şampiyonluğu ama aziz yıldırım için, adam masabaşı oyunlarıyla fbyi şampiyon yaptı. size bank asya da başarılar,herkes önemli deliller var diyor sen saçma saçma konuşuyorsun. he canım he bu bir komplo fbnizi çekemeyenlerin işi

Okechukwu dedi ki...

adsız muhtemel fenerbahçesizlerden bir diğeri ve mağlup taraftan, hal böyle iken ligin ikinci yarısı aziz yıldırım'ın satın aldığı takımlardan biri de kendi taraftarı olduğu takım.

adsız yazdıklarımı anladı mı? hiç sanmıyorum. ya yaşı ya da ufku buna yetmemiştir.

umrumda mı? hayır.

muyek dedi ki...

Dizin icin gecmis olsun. Herkes kendi kapisinin onunu temizlesin, birakalim 1996-2000 yillarini, birakalim Bursa , BJK , oturup biraz cuvaldizi Aziz Yildirima batiralim bence.

Egosuna, hirslarina yenik dusen insanlar kaybetmeye mahkumdur. Aziz Yildirimda bu insanlardan biridir. Kazanmanin her yolu mubah degildir, 17 tane takimi biz bize yeteriz cunku biz FB Cumhuriyetiyiz diye buyuk laflarla karsina alirsan , iste boyle zokayi yutturup , nezarete tikarlar adami. Antipatik olmak yerine biraz hosgorulu olmali insan.

Takimini sev bende seviyorum FB'yi, 88 senesinde gol rekoru kirildigi sene delice baglanmistim ama Aziz Yildirim zihniyetiyle hersey tepetaklak oldu, masumiyet bitti yerini kibir , kin , nefret aldi.

Herkes hak ettigini yasiyor, Allah Aziz Yildirima Sagmalcilarda sabir versin, biz taraftar nasilsa takimin cefasini kim baskan olursa olsun cekeriz.

Okechukwu dedi ki...

@muyek

teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için.

yalnız senin özelinde senin gibi düşünen fenerbahçe sever ama aziz yıldırım sevmez arkadaşların aklından çıkarmaması gereken bir gerçek var ki; göz altında olan aziz yıldırım değil, fenerbahçe spor kulübünün başkanı ve ayaklar altına alınmaya çalışılan senin benim fenerbahçelilik gururumuz.

hal böyle iken ihalenin bize kalması ve bun bizlerin de hak görmesi çok manasız. tamam bizim önümüz temizlensin ama temizlenmeyen yılların hesabı ne olacak. bu mudur adalet?

muyek dedi ki...

Dostum ama Aziz Yildirim zihniyetini ayakta tutanda taraftarlar. Aman Aziz Baskanim, yaman aziz baskanim, elini opeyim etegini opeyim , buyuk baskansin gazlariyla biz bu adami yarattik.

FB Klubu Baskani olmasi bence aklanmasi gerektirdigini gostermez, FB cok sevmesi de sike yapmasini gerektirmez, o yuzden hak ettigini bulsun ve bu ilerisi icin ibret olsun diger butun bu zihniyetteki insanlara. Adnan Polatta yapmistir, belki Serdar Bilgilide kabak birinin basina patlicakti bu goz onunde olmasinin bedeliyle Aziz Yildirim oldu. Demekki basmis birilerinin ayagina devletle alakali, cektiler onlarda ipini.

Umarim klubun basina insaatci,galerici, mafya zihniyetinde bir adam degilde , biraz daha insan biraz daha temiz kisilikli farzi misal kaldiysa Suleyman Seba kalitesinde bir adam gelir. Ali Sen, Aziz Yildirim zihniyetindeki kokain kacakcisi, mafya insanlardan goruldugu uzere hayir gelmiyor.

Bu arada bende dizimi kirdim hali saha macinda, ne zor durumda oldugunu hissediyorum. Mutlaka fizik tedavi yap, alci cikinca, cok rahatlaticak, allah sifa versin dostum.