18 Ekim 2008 Cumartesi

...İşte maç #2

Ne varsa Bundesliga'da var.
Hele maçın içinde Werder Bremen yada Hoffenheim varsa hiç düşünmeden oturun sihirli ekranın karşısına. İki takımdan birinin dahil olması bile maçı bu kadar seyredilebilir kılıyorsa, varın hesaplayın ikisi karşılaştığı vakit ortaya nasıl bir maç çıkmıştı. O gün ...İşte maç demiştik, bugün işte maç yazılarından seri yapmaya karar verdik.

Werder Bremen ve Borussia Dortmund karşılaştı bu hafta. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında deplasman ekibi Frei'ın attığı golle öne geçti. Bu gole Baumann'la cevap veren Bremen bir gol daha yedi ve Dortmund öne geçtikten sonra elde ettiği kontra fırsatlarını değerlendiremedi. Eşim, şükürler olsun "..22 adam işte bi topun peşinde koşuyolar ne anlarsınız şu oyundan " klişesinde olduğu kadar sığ bakmasada dünyanın en güzel oyununa C.tesi günü hele güneş kendini göstermişken Ekim ayının ortasında hadi çıkalım bu maç böyle biter söylemlerini sıklaştırmaya başlamışken Pizzaro attı 88'de maç eşitlendi bir kez daha.
90+1'de kolay görünen fakat dünyada o tarz golleri bilinçli atacak topçu sayısının 10'u geçmeyeceği muhteşem bir golle Bremen'i öne geçirdi. Bu sefer bende yazık oldu Dortmund'a diye ayağa kalmışken Zidan oturttu yerime. 90+2'de gelen gol maçında hakkını verdi, Dortmund'unda.
İşte maç...

Werder Bremen 3 - 3 Borussia Dortmund

Hiç yorum yok: