8 Mayıs 2010 Cumartesi

"Zafere " Bir

Perşembe akşamı Fenerbahçe Acıbadem şampiyonluğunu ilan ettikten az sonra, Fenerbahçe'nin kadınlarının fendi bu sefer de basketbol denen olmaz olası branşta çıktı Galatasaray'lı kardeşlerin karşısına. Serinin ikinci maçı ise bu öğleden sonra Caferağa'nın ev sahipliğinde oynandı ve uzatmaya giden maçın ardından galip değişmedi. Fenerbahçe 61-56 Galatasaray.

Esmeral Tunçluer, Birsel Vardarlı ve Nevriye Yılmaz çubuklu formayı terlettiği sürece değil Kalaycının oğlu, Aziz Yıldırım'ın babasını transfer etse ezeli rakip beyhude.

PS: Fotoğraftaki basketbolcu eski Beşiktaşlı yeni Galatasaraylı Tuğba Palazoğlu. Her seyrettiğimde aklıma Yiğit Özmen geliyor. Geçmiş ola güzel kardeş...

7 Mayıs 2010 Cuma

Elçiye Zeval Olmaya


Bu haftasonu bütün ülke sarı lacivert. Başkan demişti ama birgün olacak diye.

Quaresma, Demirören, Beşiktaş...

Ricardo Quaresma ile görüşüldüğünü borsaya bildirmek halka açık bir şirketin gerçekleştirmek zorunda olduğu bir duyuru imiş. Hisse senetlerini olumlu ya da olumsuz etkilemesi muhtemel her faaliyetin bildirilmesi aklıma yattı yatmasına ancak, bir şirketin başına gelebilecek en büyük sıkıntı olan başkan Demirören'in hala başkan olduğunu hergün hatırlatmak gerekmez mi aynı yatırımcılara?... 

4 Mayıs 2010 Salı

En İyisi Bu




UEFA Kupası Avrupa Ligi olduktan sonra, kupanın kalitesi mi düştü, bizim güzide hakemimiz kendini çok mu geliştirdi ben çıkamadım işin içinden.

Adını Fuar Şehirleri Kupası yapsa yeniden UEFA, final bile yönetir belki. Babası da gözlemci olur, kim bilir?...

2 Mayıs 2010 Pazar

Seviyorum Sizi

Şu kareye Selçuk Şahin'in de dahil olması ne kadar manidar olmuş.

Alex'in gözlerine Fenerbahçelinin ruh hali, Selçuk Şahin'in suratına ise dosta düşmana bu takımın kilit oyuncularından biri olduğunu ispatlamanın huzuru yansımış sanki.