21 Ekim 2008 Salı

Maç Önü


İşten güçten konsantre olamadığımdan mıdır yoksa bu sene takımın kör topal gitmesinde midir bilmiyorum ancak...
...diye başlayıpta bitirmeye vakit bulamadığımdan taslaklar içine bırakmıştım dün akşam üzeri bu postu.Şimdi devam edelim maç hala başlamamış gibi.

Maçın havasına giremedim gün boyu. Öğrenci olduk finallere girdik çıktık, aşık olduk kendimizi yollara verdik , asker olduk yerlerde süründük , işten güçten onca stres sahibi oldukta bunca senelik hayatımızda kafayı yastığa koyduğumuz vakit en azından gün aşırıda olsa Fenerli bir topçucun ezeli rakibe goller attığını yada geçen sezon yaşanan istisnai durumdan ötürü dünyanın en iyi kalecisi Cech'le karşı karşıya kaldığını hayal etmeden uykuya dalmadık.
Geçtiğimiz sezonun ardından beklentilerin yüksek olması , son 8 sezonda şampiyon olunamayan sezonlarda dahi istikrarın korunması , iyi oynamasada takım, iyi oyunculardan oluşan iyi bir ekip olduğunu biliyor olmanın rahatlığından sonra ; bu sezon hocasından , kulübesine kadar bakınca insan heba olan onca emeğe acıyor.
Çubuklu aşkımızı baki ancak bugüne dek Fenerbahçe'nin dahil olduğu her türlü spor müsabakasını Fenerbahçe aşkıyla izleyen ben, Arsenal maçını futbolu sevdiğim için izleyeceğim.

Hiç yorum yok: