12 Ocak 2009 Pazartesi

Barça Yenilmez


Roma-Milan maçının ardından futbol seyrine verdiğim kısa ara Pandiani'nin golünden saniyeler öncesinde NtvSpor'u açmamla sona erdi.Katalanlara oldum olası uyuz olan, aslen Atletico Madrid'li fahri olarak ise Real Madrid taraftarı olan bendeniz Deportivo formasıyla izlediğim yıllarda çok beğendiğim Arjantinli Pandiani lig sonuncusu Osasuna'yı uzak ara lider Barça karşısında öne geçirince Fenerbahçem gol atmışcasına sevindim.
Sonrası malum; Barcelona'nın sağ beki sağ açık, ön liberosu forvet, "Messi"'si futbol ilahı gibi oynamaya başlayıp gömdü Osasuna'yı 18'in içine. 80'den sonra gelen iki golden ilki hazırlanış, 2.si ise vuruş tekniği açısından üst düzey gollerdi ve Osasuna'nın rüyası kısa sürdü.
2-1 mağlupken Barça Osasuna'nın Çek oyuncusu Plašil, Valdesle çarpışıp yerde kaldı.Barcelona oyuna devam etti ve tv başında benden, Estadio Reyno de Navarra'da ise Osasunalılardan oldukça tepki aldı.Ancak kazın ayağı öyle değilmiş.Sabah işe gelmek için hazırlanırken 7'de Osasuna-Barcelona maçının tekrarı yayınlanıyordu.1-0 mağlupken Osasuna Busquets yerde kalıyor, Messi takım arkadaşının kalkamadığını görünce topu taca atmak için yavaşlıyor ve niyeti belliyken eski bir Real Madrid'li Juanfran Messi'den kaptığı topla ani hücumu başlatıp Osasuna'yı gol pozisyonuna sokuyor.Yukardaki resim Valdes o pozisyonu bertaraf ettikten sonra karışan saha içi.
Futbolun ilahları hep bu kadar adil olsa keşke...

Osasuna 2-3 Barcelona

1-1 Miguel Flaño (62')
2-1 Pandiani (72')
0-1 Etoo (44')
2-2 Xavi (80')
2-3 Messi (84')(3D)

4 yorum:

Puskas dedi ki...

Nedir bu barca nefreti anlamış değilim.İzle ve keyif al nasıl futbolseversin sen :)

Okechukwu dedi ki...

hakkını verdik kardeşim daha napcaz,sevmiyoruz ama takdir ediyoruz:)

Alfredo dedi ki...

Pandiani'li Makaay'lı La Liga'da şampiyonluğa oynayan o büyük takım Deportivo La Coruna'yı özledik.Aynı Valencia'yı özlediğimiz gibi...

Alfredo dedi ki...

Diego Tristan abimizi unutmuşuz saygısızlık olmasın :p :D