17 Şubat 2009 Salı

Pagliaccio

25 Mayıs 2005'deki inanılmaz finalde maç 3-0 olunca Fatih Hocam "...bir İtalyan takımının 3-0 dan maç verdigi afaki değil. Bırakın 3-0 ı hatta 2-0 veya 1-0 dan bile çok zor maç vermişlerdir. Benitez de Cisse yi almamış yine tek forvet Baros la Liverpool gol arıyor..." demiş ardından maç 3-3 olmuştu.
İstanbul'daki Milan-Liverpool finalinden sonra bir daha yorum yapmaz sanıyordum Fatih Terim için ancak egosuna hayran olduğum hocam tam gaz devam ediyor.Haftasonu karşılaşan Milano takımlarının maçında milli Milan otoritesi yine iş başındaydı.King Santillana konuya ilişkin aşağıdaki yazıyı kaleme almış,bende ondan yayınlama müsadesini...

Fatih Terim yorumluyor, yorumlarken de Ercan Taner'e soruyor;

"Bak gole sadece Abbiati elini göstererek kısa bir süre biraz itiraz etti. Onun dışında hiç itiraz oldu mu ? Hakemin çevresini saranlar, saldıranlar, iten kakanlar oldu mu ? Olmadı di mi ?.."

Yani demek istiyor ki "bak işte böyle olmalı kardeşim, ne o öyle itiraz, itiraz, itiraz.. Hakeme saldırmalar, el kol hareketleri, mimikler, sinkaflar, ortamı gerim gerim germeler, onlar, bunlar, şunlar.. Çok ayıp şeyler bunlar.. Olmaz.. Olmaz yani..."

Peki kim anlatıyor bunu ? Fatih Terim anlatıyor.. Hayır hayır, aynı isime sahip yeni bir yorumcu değil, bildiğimiz, tanıdığımız Fatih Terim anlatıyor..

Güzel espri yapıyor değil mi ? Bence de öyle.. Nefis hatta.. Gülüyorum o dakikadan beri...

Hiç yorum yok: