12 Mart 2009 Perşembe

The Manager / Bundesliga Manager

Meira gitti, Servet, Emre Güngör, Mehmet Topal ve Linderoth sakat. Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın akşam için elinde stoper meziyetlerine sahip 3 oyuncusu var. Emre Aşık, Hakan Balta ve gerçekten genç Semih Kaya. Emre Aşık'ın üst düzey konsantrasyonla oynadığı bu tarz maçlardaki başarısı ve Hakan Balta'nın güçlü fiziğiyle hamle zamanlaması yeteneği, uyum sorunu bir kenara bırakılırsa maça çıkacak iki hazır oyuncunun olduğu anlamına gelebilir. Korkmaz'ın asıl uykularını kaçıran bunca kısmetsizliğin üzerine Emre Aşık veya Hakan Balta'nın başına bir iş gelmesi halinde 1991 doğumlu Semih Kaya'dan başka bir şansının olmamasıdır. Emre Aşık, Balıkesir'den Fenerbahçe'ye geldiğinde (1993) muhtemelen hala altı bezlenen Semih'in tecrübe eksiğini vurgulamaya gerek yoktur sanırım.

Bülent Korkmaz takımın başına geçtiğinde, Galatasaraylı bir arkadaşıma gerekirse çıkar oynar diye takılırken bu durumun ihtiyaç olabileceği aklıma gelmemişti. Listede ismi olsa hiç düşünmez kendini yazar, aslanlar gibi oynardı hoca.
Akşama gelecek olursak, Lincoln oynamak ister ve Sabri'nin kanadını savunabilirse Galatasaray 2. maç için iyi bir skorla dönebilir. Aksi halde şans meleklerine oldukça ihtiyaç olacaktır.

Not: Resme bakıpta geçmişe dönenler için efsane oyun "The Manager" ile ilgili bir post vakit bulunca...

Hiç yorum yok: