6 Nisan 2009 Pazartesi

BelediyeSpor

Yerel seçimlerin ardından belediye destekli spor kulüplerinin hali vakti ne olacak diye bir bakınca çoğunun durumunda bir değişiklik olmadığını gördüm. Adı süper kendi beter 1. futbol ligimizde hepimizin bildiği Gökçek destekli Ankaraspor ve Kadir Topbaş'ın takımı İstanbul Büyükşehir Belediye kulübü ucu ucunada olsa Akp desteğiyle yollarına devam ediyorlar.
Bank Asya 1 . Lig ekiplerinden Güngören Belediye ve Gaziantep Büyükşehir Belediye futbol takımları Akp ile girdikleri seçimlerden yine aynı partiyle çıktılar. Düşme potasındaki Güngören'in liglerin bitmesine 5 hafta kalmışken siyasi desteğe oldukça fazla ihtiyacı olacak.

Beko Basketbol Ligin'de de durum pekte farklı değil. Akp'nin seçim yatırımlarından Kepez Belediye ve Chp'nin Aliağa ahalisine hoş görünmek için desteklediği Aliağa Petkim seçimleri başladıkları gibi bitirdiler. Büyükşehir Belediyesi destekli iki güney ekibinden ise Mersin Büyükşehir Belediye Chp ile yoluna devam ederken, bu yarışta tek fireyi Antalya Büyükşehir Belediye ile Akp verdi. Chp Antalya'da ipi göğüsledikten sonra Saklıkent'in karları umarım Doğan Hakyemez'in başına yağmaz.

Hiç yorum yok: