21 Mayıs 2009 Perşembe

Davay Davay

Benim futbolu sevdiğim kadar futbol da beni seviyor sanırım...
Uefa final biletleri elde kalıpta yurt içine tekrar satılmaya başladığı vakit yaşadığım bir günlük kararsızlıktan sonra bizim stadda kupa finali izleme hayali suya düşmüştü. Bizde ailecek hem stada yakın olmak hem de neredeyse 20 senelik (boru değil 20) kankaya yardım edebilmek için işten çıkıp koşa koşa Ciğerimin Köşesi'nin yolunu tuttuk. Alamanlar Rıhtım civarına yönlendirilince Kalamış civarına yollanmış Ukraynalılar maça 20 dk kalana dek dükkanı alt-üst ettiler sağolsunlar...
Maçın başlamasına azıcık kalmış, oturmaya birazcık fırsat bulabilmişken yukarda görünen iki maraton üst biletini maça gitmek yerine bira içmeyi tercih eden bir Alman'dan iki bira karşılığında edinip biletlerle kesişmeye başladık.

Yorgunluktan ayakta duracak halim olmasa da biletlerin boşa gitmesine gönlüm el vermedi ve ilk golle beraber mabede adımlarımızı attık. Naldo'nun yalandan frikiğiyle skor eşitlense de Lucescu'nun takımı beni utandırdı. Diegosuz Bremen'in bizim beter Fenerbahçe'den farkı yoktu. Maçtan sonra gelecek ecnebilere hazırlık yapıp, patronu kızdırmamak için 75. dk sularında stadı geldiğimiz gibi vakitsiz terkettik.

Gün boyu yukardaki gürültüyü çıkaran Shakhtar'lılar kazanılan kupanın ardından gece işin iyiyce bokunu çıkardılar. Allah'tan hatunları çok güzel yoksa hiç çekilmezlerdi...)

4 yorum:

Puskas dedi ki...

Geçen hafta iyi ki bilet almamaya karar vermişiz.Gidilcek maç değildi valla.Hele ki milan liverpool maçını izleyen bünyeye hiç uymazdı :)

Okechukwu dedi ki...

saygımız sonsuz sinyor terim'in yorumlarıyla renk kattığı maça canlı tanıklık etmenize.)

Puskas dedi ki...

Haha sinyor terim mi kaldı? bok var gibi her milan inter maçına da yorum yaptırıyolar

Okechukwu dedi ki...

terimlenk.)