14 Ağustos 2009 Cuma

Yassak Arkadaşım

yazdığım vakit motivasyondan kastım "cathene" değildi.
Sen rakibinin döktüğü teri hiçe say, rakip taraftarı seri boyunca tahrik et, kazanmak için "cathene" dahil her yolu dene...Sonra dayak yiyince bunlar spora yakışmıyor diye yavuz hırsızlık tasla.
"Cathene" yakışıyor mu arkadaşım sporcuya?..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Kambala da dopngli çıkmıştı normal sezon play off farketmez ondan da biraz bahset. Objektiflik işine geldiği ölçüde değil. Pilot takımınız Alpella da da dopingli yabancı çıkmıştı. Öyle işine geldiğimi görürüm işime gelmezse görmem yok.

Okechukwu dedi ki...

kambala kokain kullandığı için cezalandırıldı, adamın bu konuda keyfinin kahyası ne sen olabilirsin ne de ben...ayrıca doping tesbit edilir edilmez sözleşmesi feshedildi. kerem gönlüm misali yapmaz o iyi çocuktur şeklinde kimse dramatize etmedi işi.
alpellalı Damien Kinloch'da esrar kullandığı için ceza aldı.performans arttırmak için kulüp tarafından organizasyonu yapılan planlı eylemlerden ziyade, kafalarını güzel yapmak için kendi tercihleriyle risk alan oyuncular bahsettiklerin.
...
haa objektiflik mevzusuna gelirsek, objektif olduğumu sana kim söyledi?...

Fabio Luciano dedi ki...

çaydandır abi o.temiz çocuk bunlar.hayatta yapmazlar öyle şeyler.hem bu kesin aziz yıldırım'ın işidir.ya da lugano'nun parmağı olabilir.iyi incelemek lazım.

Adsız dedi ki...

her blogda aynı muhabbet dönüyor. Hazmı ne zor olmuş efesin şampiyonluğunun. kerem sayesinde fb şampiyon olamadı demek de çok komik.

Adsız dedi ki...

Çay iç hocam sende ozaman senin hazımsızlığınada iyi gelir nede olsa zararsız



Legend

Okechukwu dedi ki...

adsızlar toplansın hepsinin gazını alacağım...