28 Eylül 2009 Pazartesi

Cimbom es Verdi...

Birisi elbet atmıştır diye, akşama kadar bekledim beyhude... Ne varsa bloggerlarda var, ayda 4 post giren, 2 aydır yazan çalçene arkadaş kullanmış aynı başlığı ama valla benim daha önce aklıma gelmişti:)

Galatasaray 1-1 Eskişehir

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Nadir sayıda terbiyeli Fenerbahçeliler'den birisi. Çok güzel...

Okechukwu dedi ki...

?)

Adsız dedi ki...

Genelde Galatasaray'ın puan kaybetmesini dört gözle bekledikten sonra kinini kusanlara alışkınız da; bu blog ezber bozdu o yüzden öyle dedim.

Okechukwu dedi ki...

Galatasaray'ın puan kaybını bende bekliyorum 4 gözle,nice puan kayıplarına inşallah ancak yapılan eylemin adı spor, mücadele edenler sporcuyken bizlerin taraftar olarak kin kusması manasız.
taraftar özünde günahsız zaten kanımca, herşeyi medyanın üzerine atan güruha bende katılacağım ama henüz kişisel gelişimini dahi tamamlamamış genç taraftarları kışkırtmak konusunda spor medyasının üzerine yok.
iyi ki bloglar var da artık, okumak zorunda kalmıyoruz.

fernando daniel belluschi dedi ki...

hemen hemen hepsi terbiyesiz ve ahlaksız olan galatsaray'lılardan biri...

sağda solda fenerbahçe'ye olan lafı et,kendi blogunda demediğini bırakma ondan sonra çık ortaya terbiyeden bahset.

bu ülkede terbiyeden en son bahsedecek kulübün taraftarı olarak nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorsunuz hayret...

Adsız dedi ki...

Kendi blogumdan birkaç alıntı yap bakalım Fenerbahçe'ye ya da başka bir kulübe terbiyesizlik yapan; öyle konuşalım.

Okechukwu dedi ki...

ben ikinizide tanımıyorum arkadaşlar, bu tarz bir tartışmaya gerek yok kanımca

Adsız dedi ki...

Tabii ki yok, ama kontrolden çıkıyor bazen olaylar. Bile bile taraf tutanlara sallarım, yalakalık yapanlara sallarım, sinsilik yapanlara sallarım ama sırf Fenerli diye sallamam kimseye. Öyle olsa senin blogunu niye takip edeyim, Lambuja'dan niye yardım isteyeyim, Ariel Ortega'ya niye blog ekleme talebinde bulunayım?

fernando daniel belluschi dedi ki...

özür dilerim tarafsız chao grey! ulan bilmesek sağda solda yaptığın yorumları yedireceksin bize.kendi vicdanınla kal başbaşa.şu en başa yaptığın yorum bile ne mal olduğunun kanıtı.

içindeki fenerbahçe nefretini kusmanın bence bi sakıncası yok.senin gibi milyonlarca gs'li var.ama bunu yaparken biraz olsun dürüst ol.tarafsızım ayağına yatma.şu en başta yaptığın yorum bile herşeyin ispatıyken üstelik.

senin gibilerle polemiğe girmek adetim değildir de tutamıyorum kendimi.sağda solda bloglarda senin gibi bir sürü var salladıkça sallıyo.aga babanız bile çaktırmadan alt metni fb kini nefreti dolu bir yığın post giriyordu önceden.reytingi artınca tabi yemiyor şimdi.tek bilmeniz gereken gerçek bir tek klavyenin sizde olmadığı olsun şimdilik.gerisi için de çok sevdiğim yorum yapmasam bile her gün takip ettiğim bu blogu kullanmak istemem.

yoksa sen ve senin gibilerin bu tarz yorumlarını okudukça kulaklarınızı çokça çınlatıyorum.

Okechukwu dedi ki...

herkes son sözünü söylemiş olsun arkadaşlar,bundan sonra kantarın topuzu kaçacak...
belluschi'nin dediği ağa babasının tv lara yorumcu olmadan önce blogunda neler yazdığına bence defalarca şahit oldum. meşhur olunca birden tarafsız oldu.
ben daha önce burda yazdım, bizler gazeteci değiliz ve sonuçta taraf olduğumuzu saklamak kendimizi inkar olur. ancak ben taraftarlıgımı edep sınırları içinde karşı tarafı mümkün mertebe incitmeden yapmaya çalışıyorum ama %100 başarılı olduğum söylenemez. ama bunun yanı sıra bitaraf görünüpte yandan yandan sallayacağına, ağzına geleni yazan fenerli,fenersiz bloggerlarla ilgili benim şahsen bir sıkıntım yok. sonuçta adamın günlüğü, okuyup okumama tercihi bizlere ait.

Adsız dedi ki...

Son sözümü söylüyorum. Tarafsızım demedim, olmadığımı blogumda da söyledim. Ama sırf "Fenerli" olduğu için de kimseye sallamadım. İstediğine inan umrumda değil. Taraflılık başka, sinsilik başkadır. Anlatmak istediğim bu. İlla tartışmak istersen bloguma saldırabilirsin, başka yerleri kirletmek istemiyorsan.