14 Şubat 2010 Pazar

Gönüllerin Puan Durumu

İki puan durumundan üstteki Türkiye Basketbol Ligleri resmi web sitesinden, alttaki ise Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden alındı. Benim 13. haftada farkına vardığım ve üzerine tek bir cümle kurduğum "hata" her geçen hafta tekrarlanıyor.

Fenerbahçe Ülker'in 19. haftanın ardından şu ana dek resmi olarak 3 mağlubiyeti var. Bu şerefli galibiyetlerin sahipleri de Efes Pilsen, Karşıyaka ve Banvit. Ancak alttaki puan durumunda, Fenerbahçe için 4 mağlubiyet uygun görülmüş ezeli rakibin resmi site editörleri tarafından.

Galatasaray CC, 5. haftada ortaya çıkan forma skandalının ardından tonla cezaya çarptırılımış,  ülke sathında kimsenin ellerine su dökemeyeceği harika lobileriyle arınıp pürü pak olmuş, sadece ilk 5 maçtan kalma hükmen mağlubiyet cezaları kalmıştı. Erdemir, Oyak Renault ve Fenerbahçe maçlarını sahada kazandıklarını ancak masa başında kaybettiklerinin altını çizmek ve hala mazlumu oynamak adına bu takımların mağlubiyet hanelerine sistemli olarak birer maç fazla yazmaktalar.

Arife günü oruç yiyenin bayram günü yüzü kara çıkar demiş demesine atalarımız ama ülke öyle bir hal aldı ki , yalan söyleyenin yanına kar kalır, bize de bok yemek düşer.
  
KAYNAK

2 yorum:

Maximus dedi ki...

çok iyi yakalamışsınız tebrikler

murat ozen dedi ki...

birde 2008-2009 sezonu yazıyor alttaki puan durumunun başlığında :)