25 Ekim 2010 Pazartesi

Herkes Haddini Bilecek

Puansız seneler deste, ezeli rakibin hocası "roman", maçın hakemi de köstek olunca çiçek gibi bir maç oldu!

Yıllardır makus talihlerini değiştirmek ve tarihe geçmek için aşırı motive olarak Kadıköy'ün yolunu tutan topçu güruhu, bu sefer yazının başlığına gönderme yaparcasına kaybetmemek için sahadaydı. Maça üç çapa, üç stoper, bir bek ile başlayan ezeli rakip, savunmanın arkasına atılacak serseri topların takibi için Pino'yu, sahada serserilik yapıp maçı germek için Elano'yu, eli belinde dolaşması için ise Misimovic'i görevlendirmişti.
 
Maçın ilk yarısında Cana, Sarp ve Ayhan ile önde tekme atan Galatasaray orta sahasını geçmeyi başaran Fenerbahçeli bilekler, Lucas'a çarptı. Onu da geçmeyi başaranlar Sabri'nin altında kaldı. Kırk beş dakikada sekiz haftalık koşarak tükenen Galatasaray, ikinci yarıyla beraber çözülür derken, Karpatların Maradona'sı yanında oturttuğu son ön libero olan Barış'ı Misimovic ile değiştirerek, tekme atma direnci düşen takımına ligin bu konuda en mahir oyuncularından birini ekledi.
Lucas'a  gösterdiği sarı kartın ardından tertemiz bir "fuck off" ile ödüllendirilen hakem, ikinci yarı Alex'in bileğine bastığını gördü de Avustralyalı'nın, sarı kartını çıkaramadı cebinden ecdadına dokunmasın diye"fuck"ın ucu.

Seksenli yıllardan kalma bir futbolun oynandığı sahada; ikinci yarı tam beş oyuncu değiştirildi, kaleci Aykut her kale vuruşuna yarım dakikada konsantre olabildi, sedye sahaya girip çıkmaktan yalama oldu olmasına ancak, bedeni sahada, zihni geride kalmış hakem kazara gol olmasın diye üç dakika lütfetti maçın sonuna.

Hem Hagi'nin hem hocanın istediği oldu ve Sabri kardeş çocuklar gibi mutlu oldu...

Fenerbahçe 0-0 Galatasaray

6 yorum:

zenci dedi ki...

Gel oturup cetelesini tutalim 2000 den beri o sahadaki hakemlerin kimlere neler yaptigini. Kafasindan kan aka aka mac yonetenler oldu bu stadda. 7 kisi ile mac bitirildi o stadda. Ofsayttan gollerinizi cekinmeden verenler oldu orada. Ayagi kayip yere dusenlere penalti verenler oldu o stadda. Bu hakem derdinden sikayet edecek son takimsiniz bu maclarda. Simdi bir hakem cikip tarafinizi tutmadi diye agliyorsunuz. Ayiptir.

zenci dedi ki...

Ayrica beraberlige sevinme mevzusunda sana sunu oneririm bugune kadar daha iyisini gormedim.

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/1037.jpg

salaksın dedi ki...

ne salak yazı lan bu

Okechukwu dedi ki...

@zenci

maçın berabere bitmesine sevinen bir hakemin üstünü, berabere kalmak için sahaya çıkan ezeli rakibin altını çizmek idi yazının gayesi...ve de çetele tutacaksan eğer, samiyen'de oynanan ve bir tribün dolusu abdestsizin guslüne yetecek kadar suyun israf edildiği maç ile başla listene.

Okechukwu dedi ki...

@denyo

ne salak bir okur lam bu

NYG dedi ki...

@zenci

çetele tutacaksak o çok övündüğünüz 2000 ruhundan başlayalım istersen 80 m uzaktan çalınan penaltılardan başlayalım, ayağının kaymasına bile gerek kalmadan penaltı çalınan emek hırsızı "erdem" sahibi "arif" olanın anlayacağı futbolcularınızdan, hakemin ayağına basıp suratına tükürüp "commandante" nidalarıyla binler tarafından alkışlananlardan başlayalım. İstersen Mesut Yılmazlardan, Mehmet Ağarlardan, Ulusoylardan başlayalım. Ya da isterseniz hiç başlamayalım çünkü gerçekten borçlu çıkarsınız. Hesabını yapacağın tek şey 10 mu 11 mi olsun ?

Beraberliğe sevinme konusunda ise 1-1 biten TS maçından sonra kendi kıçının açıklığını unutup başka takımın şampiyonluğuna sevinen Ankara'daki renktaşlarını hatırla derim. Çılgınlar gibilerdi.

@denyo

ne denyo nick lan bu ?