4 Ocak 2011 Salı

Maça gittim tribün dolmuş...(Fani Madida'nın kulakları çınlasın)

Maç olsa da gitsek ile, futboldan attığım pasın hakkını vermek ve maç istatistiklerine bir asistle dahil olmak için, işbu yazı elzemdir.

Gerçi işten çıkıp maça gücün (ancak) yetişebilmemden ötürü üzerimde lisanslı Fenerbahçe ürünü bulunmaması, aidiyetimin belgesi olan Fenerbahçe kartımı evde unutmam, biletim deplasman tribününden olmasına karşın ağırlık merkezimi Fenerbahçe tribününe yerleştirmem ve ıslık çalmayı beceremediğimden rakip hücümlarında "yuuuh" diye bağırdığım ortaya çıkarsa, Efes Pilsen maç tekrarı isteyebilir ya...

Varsın istesinler, bir kez daha yeneriz.

Fenerbahçe Ülker 81-72 Efes Pilsen

PS: Planladığım yazının öznesi pek tabi Jasikevičius olacak, hikayesi ise yanımda oturan zihinsel özürlü Fenerbahçeli abi ve ayakları öpülesi annesi üzerine kurulacaktı. Efes Pilsen'in, bu sefer maç tekrarı için kullandığı şark kurnazlığına keşke denk gelmeseydim.

1 yorum:

aradasirada dedi ki...

Ucheokechukwu , sen boş ver biracıları. Kalemin güzel , planladığın şekilde maç yazını yaz. Güzelliklerden hele de Fenerbahçe'yi kapsıyorsa bahsetmeden olmaz. Özellikle de engelli kardeşimizi anlat ki benzer durumda olanlar evlerinde mahkum bir hayat yaşamasınlar.