25 Ağustos 2008 Pazartesi

Andriy Shevchenko

Artık olması gerektiği yerde...

4 yorum:

Okechukwu dedi ki...

Çıplak gözle stadda izlediğim sanırım en iyi futbolcu, öyle olmasa dahi en çok iz bırakan o olsa gerekki resmi görünce istem dışı yazmaya başladım bu cümleleri.gerçi servet'le eşleşmesi her iki(ukrayna ve milan maçları) maçtada etkinliğini belirginleştirmişti sanırım.

Puskas dedi ki...

Hem Milan hem Shevchenko hayranı olarak bu transfere Fenerbahçe transfer etmiş gibi sevindim :)
Benim de çıplak gözle izlediğim en iyi oyuncu sanırım Shevchenko.Servet eşleşmesi dışında bir kere de Milan - Liverpool finalinde izledim kendisini çıplak gözle.Kararım değişmedi ona rağmen :P

Okechukwu dedi ki...

efsana finalde stadda olmanızı gıpta ve hayranlıkla hatırlıyoruz.) resimlerini bekliyoruz hatta.

Hiko dedi ki...

ciplak gozle izlenen en kral topcu muhabbeti acilinca, sunu farkettim ki ben Ronaldinho'nun barcelona formasiyla attigi ilk golu staddan canli izlemisim;

"2003-04 season
Barcelona quickly showcased the talents of their new striker in an exhibition match against AC Milan. The match took place in front of a crowd of 45,000 at RFK Stadium in Washington, D.C. Barcelona had a 1-0 lead through most of the first half, and they increased their lead to 2-0 when Ronaldinho scored in the 51st minute. Having received a short pass from Xavi, Ronaldinho fired a shot that spun around Fernando Redondo and into the net, landing him his first goal for the club."

haliyle Ronaldinho, hem de Barcelanoya ilk kez gelen Ronaldinho oluyor benim ciplak gozle izledigim en iyi topcu. her ne kadar gazozuna mac olsa da milan-barcelano 2-0dan 2-2 olan bir mac. (rustuyu goruruz diye gitmistik ama elamn sakatti oynayamamisti o mac.)