16 Ağustos 2008 Cumartesi

Yok Artık

Micheal Phelps insan üstü performansını devam ettiriyor. İlk 50'yi 7. döndüğü 100 metre kelebekte bu sefer olmadı mırıldanmalarını, son metrelerde yaptığı atakla Sırp rakibi Milorad Cavic'in bir parmak önünde altın madalyayı boynuna geçirerek susturdu.
Nerdeyse 20 senedir hergün Milliyet okuyorum. Spor sayfasını içeriye kaydırıp, son sayfasını diğerleri gibi manasız magazin haberleriyle doldurduğu gün gönül koymuştum ancak babadan kalma alışkanlık elimiz başka gazeteye gitmiyor sabahları.
Antrenör Martin mi, Yüzücü Marin mi başlıklı bir yazı yazmıştı Torino'lu geçtiğimiz günlerde Milliyet'in Gökhan Türe imzalı haberiyle ilgili. Haberin detayı linkte.
"...Ancak, sevgili Türe biraz özensiz, daha çok kulaktan dolma kaleme almış olayı, bu yüzden de düzeltmek istedim yanlışlarını. Tabi Milliyet'te bu haberi okuyan insanların ancak çok ama çok ufak bir kısmı bu blogu okuyacaktır ve doğrusunu öğrenecektir ama önemli değil. Zaten çoğunluğa alternatif bir iş yapıyoruz burada en nihayetinde..."

Yukardaki haberde ise Phelps'in 7. altını duyuran Milliyet spor servisi, son yarışı 4x100 karışıkken serbest, Phelps'in olimpiyat rekorunuda dünya rekoru yapmış bu sefer.

Hiç yorum yok: