12 Ekim 2008 Pazar

Boubacar Sanogo

Gol attıktan sonra abuk parandeler atan topçular her daim manasız gelmiştir bana. Sonunda olimpiyat madalyası verilmeyecek vede bu taklaları atarken olası bir kazada düşeceğiniz zemin minder değilken insanın kendini böyle riske atması çok garip. Genelde orjini Afrika'ya dayanan bu arkadaşlar sporun her dalında yetenekli olduklarından olsa gerek attıkları golleri tüm sporların anası atletizme gönderme yaparak kutluyorlardır belkide.

Dünyaya baş aşağı bakan futbolculardan biriside Werder Bremen'li Boubacar Sanago. Afrika'nın kuzeyi ve Arap yarım adasında oynadıktan sonra Bundesliga'da adımlarını sağlam atan Fildişi Sahilli oyuncu Drogba'nın sakat olması sebebiyle forma giyemediği dünya kupası elemesi maçında 2 gol atarak taklalarına devam etmiş.
Bu resmin ise taklalarla alakası yok. Az önce bahsettiğim iki golden birini kaydettikten sonra oyuncu takım arkadaşlarından tebrikleri kabul ederken görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Crouch'u özne yaptığım "Pivot-Santrafor" isimli postu hazırlarken uzun süre Crouch'un Portsmouth'da partneri olan Defoe ile yan yana bir resmini aramışta bulamamış uyuz olmuştum.
Neye niyet neye kısmet...1,88'lik Sanago ile 1,63'lük Bakari Kone'yi aynı karede görünce dayanamadım ekledim bu resmi.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

http://m.gmgrd.co.uk/res/52.$plit/C_71_article_1024794_image_list_image_list_item_0_image.jpg
milli takım formasıyla birlikte. gerçi tam boy fotografı da değil.