2 Eylül 2009 Çarşamba

Sezon Şimdi Başladı

Futbolumuzu yermek olunca mevzu bahis anlayan anlamayan atıp tutmaya pek meraklıyızdır. Futbolcular, teknik adamlar, yöneticiler, yönetenler ve taraftarların cemi cümlesi o gün oynanan maçın sonucuna göre şekillendirir yorumunu. Beşer şaşar amenna ama futbolla ilgili bunca insanın hepberaber hafıza kayıpları yaşamasına ne demeli...
Hakem lehine hatalı çalarsa öyle görmüş olur, aleyhine çalınırsa o düdük kasıtlıdır.
Mağlup olursan şanssız, rakip tek kale oynarken kazara galip gelince bu futbolun güzelliği olur.
Rakip faul yapınca vurulmuş gibi düşer, kendi yaptığı vakit arkasını döner gider.
Maçların içine sıçarken beyanat vermesi zinhar yasak olur, maç alamayınca 3 ay yasak sahibinden bu sefer medyaya şarlatan olur.
Parçalıyı giyerken en büyük cimbomlu olur, devran dönüp çubukluyu geçirince sırtına doğuştan fenerli olur.
Türk teknik direktörlere şans verilmiyor edebiyatı yapar, diğer yandan meslektaşının kuyusunu kazar.
***
Şampiyonluğun en güçlü adayları, Fenerbahçe ve Galatasaray ile karşılaştıktan sonra, Kayserispor deplasmanın da mağlup dönen Denizlispor'da teknik direktör Erhan Altın'ın görevine, çantacı başkan Ali İpek tarafından son verilmiş.
Yeni görev alacak ismi 4 gözle bekliyoruz...




Hoca geldi anket bitti, Denizlispor'un yeni hocası Nurullah Sağlam.

2 yorum:

Fabio Luciano dedi ki...

yeni teknik direktörleri nurullah sağlam oldu bugün itibariyle.

ali ipek'in olduğu yerde gerçi teknik direktöre filan gerek yok.adam dün öyle bir konuştu ki ntvspor'da şaşırıp kaldım.hocanın arkasından da attı tuttu yok işte geldiği yerin kıymetini bilemedi falan filan diye.amcam 3 haftada fb,gs,kayseri maçlarından ne bekliyordu acaba?

yıllardır her sezon göt zoruyla ligde kalan takımın başkanına telefonu kapatırken ersin düzen'in çektiği yağda son dumur oldu.

herkes yanlış bir sensin doğru ali'm.sen de haklısın.senin olduğun yerde hocaya gerek mi var?30 hafta yatıp son 4 hafta bir şekilde kalıyorsun ligde çanta vs. ile.

bu sene işin zor yanlız.içimden bir ses bu sene gideceksin diyor hayırlısıyla.

Okechukwu dedi ki...

Ben bu haftasonununa yetişmez diye düşünmüştüm yeni hoca nedense...o sebepten anketi koymuştum,kaldıralım o zaman artık.)
aynı ali ipek galatasaray maçından sonra, mikrofonlara ben iyi takım kurdum ama demekki iyi hazırlanmamış mealinde laflarda etti. bu işin olacağı belliydi o zamandan.