25 Kasım 2009 Çarşamba

Gözün Aydın Hocam

Rüştü, kariyerinin sonuna yaklaşırken oyadığı kulüp takımları içinde ilk kez bir Avrupa Kupası maçında, maçın sonucuna olumlu anlamda etki yaptı. Mustafa Denizli ,elindeki malzemeden ve takımının sezona kötü başlamasından ötürü takım savunmasının birincil öncelik haline getirttiği bir sistemle Beşiktaş'ı yerden kaldırdı. Rakip Manchester dahi olsa baskı yemesine karşın çok fazla pozisyon vermeyen Beşiktaş, ceza sahasının dışından veya ani ataklardan bulunabilecek goller sayesinde kazanmayı biliyor. Erken yenecek bir gol ile mağlup duruma düşülmesi halinde bu senaryonun ne hale geleceğini yaşayıp görmek lazım. Ama her ne olursa olsun...
11. Şampiyonlar Ligi maçında sonunda bir galibiyet. Senin kadar sevindim hocam. Tebrikler Beşiktaş...

Manchester United 0-1 Beşiktaş

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir Fenerbahçeli olarak şu Mustafa Denizli sevginizi anlayamıyorum.Tamam bizi şampiyon yapmıştır ama bu adam değilmiydi bizim cl'de çeyrek final oynadığımız yıl Fenerbahçe Galatatasaray'ı geçtimi sorusuna; Fenerbahçe Galatasaray'ı geçmedi geçemez diye yanıt veren.Kendisinin Fenerbahçeyle cl'de 0 çekmesine itafen verdiği cevapta ise Fenerbahçe tamam çeyrek final yaptı ama oynanan futbolun kalitesinde bir iyileşme olmadı yanıtını verebilecek kadar pişkin olabilen.
Ayrıca hiçbir zaman iyi bir teknik diröktör olduğuna inanmadım.Dün geceki gibi şanslı olmasa çoktan silinir giderdi piyasadan geçen sene kazandırdığı şampiyonluk ortada.Derbileri ve Sivas maçlarını kazanamadam şampiyon.Zaten Manchester United'a karşı Yusuf Şimşek'i kurtarıcı diye sürebilen bir zat kendileri.
Eleştirilerime rağman blogunuzu zevkle takip ediyorum.Lütfen yazdıklarım hakkında biraz düşünün.

Okechukwu dedi ki...

Mustafa Denizli sevgimin farkında olduğuna göre ciddi ciddi takip ediyorsun yazdıklarımı, öncelikle bunu bana hissettirdiğin için çok mutlu oldum:)

Ama elimde olan bir durum değil bu, bazı insanlar bazı insanlara sempatik gelebilir. Mustafa Denizli'de benim için buna örnek teşkil eden bir durum.

Kişisel sempatim dışında istatistiğin müsbet bir bilim olduğuna inanan bendeniz, Mustafa Denizli'nin yaptığı işi çok iyi yaptığını görüyorum.

Ben Fenerbahçeliyim ve hayatımdaki en doğru seçimlerimden biri, senin içinde benzer bir durum geçerli sanırım.Mustafa Hoca Fenerbahçesizse o onun sorunu ve bırakalım kendine dert etsin. Ama onun Fenerbahçe sevgisizliği bizlerin onun yaptığı iş hakkındaki yorumlarımızı etkilememeli...

Bence.

B. Şerbetçi dedi ki...

Bu adam çok ilginç :) Bundan 2 ay kadar önce takım dibe vurmuşken "ilk yarıyı lider bitirebiliriz" diye gazetede demecini görünce aklıma "geçen seneki 26. haftada lideriz" beyanatı geldi, bir Beşiktaşlı olarak içimden "Hocam o kadar da değil artık, geçen sene tutturdun ama şu anda herhalde rüya görüyorsun" demiştim ama sanırım adamın artık o ünlü balından söz etmeyeceğim, çünkü bu adamın balla ilgisinin olmadığına inanmaya başladım. Adamın kafası futbol simülatörü gibi, önceden oynuyor :) Haftaya Fenerbahçe Eskişehir'de yine çuvallarsa, biz de Diyarbakır'ı İnönü'de yenersek adamın dediği olacak gibi.