15 Kasım 2009 Pazar

Gözünüz Aydın

Neyin klasiği onu çözemedim ama gözünüz aydın...

Sıfır 24 saniye skorbordu, 1 saha komiseri, 1 başkan, 2 uzatma, 3 hakem,10 bin taraftar hep beraber bu kadar isterse maçı, başka bir sonuç imkan dahilinde değildi. Buyrun konuşun şimdi sözde basketbol severler.

6 yorum:

Puskas dedi ki...

Geçen sene Efes Pilsen maçında yaşananlardan sonra nedense bir anda herkes doğma büyüme Efes Pilsen taraftarı olmuştu.Fenerbahçe bu sezon TBL den men eidlmeliydi yaşananların örneği yoktu.Herkes konuşuyordu, herkes basketbol taraftarıydı çünkü ezelden beri.Bugün olanlardan sonra ise çıt yok kimsede.Kaya'nın yalandan yere atlayıp takım arkadaşlarına gülerek göz kırptığını görmeyenler bugün olanları 2 tane kadının taraftara hareket çekmesine bağlıyor.Kadın yapılanlar üzerine hareket çekiyor ama kimse onu söylemiyor.
Yiğit Şardan denen karaktersiz adam maç durmuşken bu olanlar Efes Pilsen maçında yaşananlara yaklaşamaz, Kinsey nasıl bir sporcu taraftarımızı yumrukladı diyor.Lan karaktersiz o taraftarın orada ne işi var ondan bahsetsene üzerine saldıran adama gel bana vur mu desin Kinsey.

Adsız dedi ki...

bi yerde fenerbahçe varsa orda sorun vardır,çirkeflik vardır..olanlar olağandır !

Süleyman Bilgiç dedi ki...

Şerefsizlik diz boyuydu dünkü maçta. Klasikten bahsedenler bundan bir kaç sene önce evlerinde 30 sayı koyduğumuz maçı hatırlamıyorlar sanırım... Yada sürekli biz final oynarken onlarına nerede olduklarını sormak isterim bu klasikten bahseden abesle iştigal eden kuş beyinsize! Ayrıca KİNSEY bundan sonra bende 2-3 sene kredisi olan bir adamdır. Zaten seviyordum, dün adama aşık oldum! Saldırsınlar sana sende karşılık ver sonra Kinsey suçlu! Yok yaaaaaaaa (Recep İvedik deyişi ile! Bi öte gel bi beri gel ne yapacağına bi karar ver! ELİNE KOLUNA SAĞLIK KİNSEY İÇİMDEKİ BÜTÜN HİSSİYATI YÜZÜNÜ HOŞAF ETTİĞİN 6s TARAFTARINA GÖSTERMİŞ OLDUN!

Puskas dedi ki...

Adını bile vermeye çekinen insan bu olayları Fenerbahçe seyircisi yapınca Türkiye ayaklanıyor ama başka takımlar yapınca ses çıkmıyor.Adnan Polat çıkıp bu olaylı maçtan sonra gülerek alkışlayarak taraftarıyla resim çektiriyor başka bir yönetici taraftarımıza teşekkür ediyoruz diyor.Çirkeflik Galatasaray'da altyapıdan itibaren her sporcuya aşılanan bir özelliktir.

Arkhe dedi ki...

Hayır nasıl klasik oluyor ben ona takıldım.

Fabio Luciano dedi ki...

klasik koşullanma.onun klasiği o arkhe.hani var ya pavlov'un deneyi.işte labaratuvardan kaçmış dünkü salondaki o kalabalık.

halbuki sorsa bize pavlov biz derdik fenerbahçe deyince ne tepki veriyorlar.