19 Kasım 2009 Perşembe

Sen Oyna Cemal Sen Oyna

Yükleyin oyuncuların veya teknik kadroların üzerine. Aman tertemiz camialarınıza halel gelmesin.

Emeğine sağlık Salsa...

Şok !! Cemal Almanya'da Tufan'ın Formasıyla Oynamış

Cemal'in Tufan Formalı Fotoları Vol:2

G.Saray'dan Resmi Açıklama Geldi

Cemal Olayı Nasıl Ortaya Çıktı? (Perde Arkası)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Tabii ya, teknik kadroya yüklemek ne kadar yanlış. Biz giydirmiştik Cemal'e formayı silah zoruyla, itiraf ediyoruz.

Puskas dedi ki...

Chao böyle bir olaydan yönetimin haberi olmadığını mı söylüyorsun sen şimdi?
Cemal böyle oyna dedikleri zaman oynamıştır muhtemelen.Kalkıp Tufan sakat ben onun formasıyla sahaya çıkiyim dememiştir.
Yönetim teknik kadrodan daha büyük suçludur çünkü oyak renault un itirazını 1 ay önce yaptı.Gs basketbol şubesi o zamandan bu zamana hiçbir yaptırım yapmıyor görüntüler ortaya çıkınca bazılarının kellesi kesiliyor.Sen bu 1 aylık sürede niye suskun kaldın olanı biteni bilerek.

Okechukwu dedi ki...

Chao şu durumda yorum yapmaktan ziyade dışardan bakmanı tavsiye ederim bu olaylara. balığın baştan koktuğunu vurgulamaktı amacım ama madem senin burnun kokun almıyor o zaman al senin olsun türk sporunun en büyük rezilliklerinden biri.

Adsız dedi ki...

Bu rezaleti kabul etmediğimi sanmayın. Sözlerinizi üstüme alındım sadece, ona göre tepki verdim. Yöneticilerin haberi vardır yoktur bilemem, nitekim Yiğit Şardan bir gün öncesine kadar olaydan haberi olmadığını açıkladı. Benim için önemli olan gereğinin yapılmasıdır, şu ana kadar da yapılmıştır. "Milli duygulara kapılan" arkadaşın adının Galatasaray'la yanyana gelmesi bile yasaktır bundan sonra benim indimde. Yiğit Şardan kendisine yakışanı yaptı, sıra Adnan Polat'ta. İstifa etsin demiyorum ama erkek basketbol şubesinin bundan sonra bir maça dahi çıkmamasını sağlamalıdır kendisi.

B.Şerbetçi dedi ki...

Basketbol ile çok az alakası olan biri olarak aklıma gelenler:
1 - Oyuncuyu küçümsediğimden değil ama sonuçta bu arkadaş Michael Jordan değil -ki o kadar yetenekli olsa bile yapılmaz bunlar-, oynamasını sağlamak için Galatasaray gibi bir camiada niye bu kadar cambazlık yapıldığını anlamadım.
2 - Bence basketbol federasyonu direkt küme düşürmesi gerekirken, "ya bir de koca camiayla uğraşmayalım ama öyle bir ceza verelim ki kendileri düşsünler ligden, biz de biz düşürmedik, kendileri düştüler deriz" diye düşünerek eyyam yaptı. Sanırım takımın ligde kalması için 24 maçta 20 galibiyet alması gerekiyor, imkansız değil tabi ama bayağı zor.

Okechukwu dedi ki...

1-e cavap... bir çok basketbol yorumcusu sahtekarlıktan öte ahmaklık olduğundan bahsetti bu olayın. oynadığı hazırlık maçlarının sanırım birini kaybetmiş vede galatasaray. bugün eski başkan cansun olaya fenerbahçe açılımı getirmiş onu duyunca yarıldım ben.