16 Kasım 2009 Pazartesi

Şişte Yansın Kebapta Yansın

"Olaylar öncesine kadar büyük bir keyif ve heyecanla basketboldaki zorlu mücadeleyi seyreden sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe karşısında basketbolda alınan önemli galibiyete rağmen sevinemediğini vurguladı."

Suçlular kendi yedek kulubesinin arkasında aşık olduğu renkleri desteklediği için dakikalarca fahişe olduğu dillendirilen ve "profesyonel" bir taraftara yakışmayacak şekilde soğukkanlılığını yitirerek verdiği tepki sebebiyle mazlum binleri provake eden A.D.K ve kendisine fiziki müdahalede bulunmaya çalışan ancak camianın akil adamları tarafından doldurulduğu için mazur görülmesi gereken bir taraftarın ağzına yumruğunu sokan 22 numaralı Fenerbahçeli oyuncudur. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak her ikisinden de utanıyorum. Gösterdikleri üstün mücadele ile kapasitelerinin 3-5 katını sahaya yansıtan tüm Galatasaraylı oyuncuları tebrik ediyorum.

Ama bu ateşin altına bu hızla odun atılmaya devam edilirse bu rekabete aşık ben dahil milyonlar, bu işten nefret etmeye başlayacak. Maç öncesi akli dengesini ya doğuştan, ya da aldığı alkolün etkisinden yitirmiş olarak sahaya giren adamın sırtını sıvazlamaya devam ederse insanlar, maçın ardından çıkan olayların sorumluluğunu bir kadına yüklemeye çalışırsa yöneticiler, sahaya dalan sözde delikanlılar tribündeyken dostlar alışverişte görsün diye öndeki 2-3 sırayı boşaltırsa taraf olan tarafsızlar bu işin sonu gelmez.

Parmağını sallayarak 50 metre koştuktan sonra , ardından koşan yusuflara mağlup olmasa delikanlı taraftar; 20 senenin ardından kazanılan şampiyonlukmuşcasına sevindikten sonra, galibiyete rağmen sevinemediğini söylemese delikanlı başkan.Belki o zaman...

2 yorum:

onur dedi ki...

Daha önceden tribün yasaklısı olan bir "provakatörün" hem de rakip taraftarın tribünlere alınmaması kararı mevcut iken salona girmesini engelleyemeyen emniyet müdürü gereken cezayı aldığı, sahaya inen taraftar bozuntusunun 1-2 sene spor müsabakalarından men edildiği ve bu yasağın uygulandığı (bakınız yukarıdaki cümle), taraftara saldıran sporcunun hem kulübünden hem federasyondan gerekli cezayı aldığı, taraftarı olay çıkaran kulübün cebinin yandığı (seyircisiz oynama cezası fayda etmez; GS-FB ya da diğerleri Bornova, Kepez maçlarını seyircisiz oynasa ne olur oynamasa), TV ekranlarından nemalanan yöneticilere basın yasağı geldiği zaman ancak durulur bu olaylar...

Arkhe dedi ki...

Kadın tribün yasaklısı falan değilmiş. İşinize gelmeyince gazetelere bok atarsınız, işinize gelince her dediklerini tek gerçek olarak sunarsınız.