27 Aralık 2009 Pazar

Sıçtı Erman Tuvalet Kağıdı Getir



PS: Çubuklu Sevdalısı'nın blogu Ben Fenerbahçeliyim'den aşırılmıştır.

2 yorum:

B.Şerbetçi dedi ki...

"Hocam ya Beşiktaş aldı başını gidiyor, ortada ne Fenerbahçe kaldı ne Galatasaray! Eğer böyle devam ederse ne bizi seyreden kalır , ne televizyon izleyen kalır, ne maç yayını için decoder satılır ne de gazeteler satılır. Valla Beşiktaş bizi işimizden edecek, işşiz kalacağız."

Bu laflar da Doberman'a ait, hani şu ünlü Samsunspor maçımızdan 1-2 hafta önce Maraton programında Şansal'a söylemişti. Ligin ilk yarısını namağlup kapamıştık, onun üzerine böyle konuşmuştu hazret. O programı da izliyordum televizyonda ama videosunu bulamadım.

Okechukwu dedi ki...

nerde okudum,kimden duydum hatırlamıyorum ancak yugoslavya'nın dağılma sürecinde televizyon yayınlarının hatırı sayılır bir yeri olduğu kulağımın bir yerinde kalmış.
hal böyle iken, adı süper ancak aslında kıçı kırık bir futbol liginin manipule edilmesi gayat kolay. ben bir sezonu - içerdeki antep ve dışarda oynanan son samsun maçı hariç- radyodan dinledim gözlerimi kapatıp sırf bu adamların mizansenlerine dayanamadığımdan biraz da o saçma taraftar uğurlarına kapılıp.
müşteriler tepki koymaz iseler, bu adamlarda haklı olarak kardan zarar etmemek adına işlerine geldiği gibi konuşacaklardır.