27 Mayıs 2011 Cuma

Akil Adam

"Oynat Şenol'cum"
Soru: "Abdurrahman Arıcı Eskişehirspor maçı öncesinde Eskişehir’e gittiğini ve benzer olaylar yaşandığını söyledim. Bunun üzerine gidilmedi. Buradaki eksiklik kimde? Fenerbahçe Yunus Yıldırım’ı istemedi bir daha verilmedi. "

Cevap: "Bu konuda ne yaparsanız yapın değişmez. Güçlü olan gücünü kullanır alttaki ezilir. Biz bunun aza inmesi için uğraşıyoruz. Yunus Yıldırım ikinci yarıda bizim üç maçımızı yönetti. Fenerbahçe maçlarına gidemedi. Bunu Oğuz Sarvan bilmiyor mu? Herkes her şeyi biliyor. Olabildiğince herkesi memnun ederek bu düzen yürütülmeye çalışılıyor. Yaşanan olaylar sonrasında bir açıklama yaptık. Galatasaray ve birkaç kulüp de buna dahil oldu. Sonra birkaç maç lehimize karar verildi. Sonra yine eskiye döndü. Bu düzen böyle gitmemeli. Çelişkiler ortada. Fenerbahçe şampiyon yapıldı demek doğru değil. Tüm takımlar emek verdi ama bu emekler içinde eğer söylediğiniz şekilde Abdurrahman Arıcı’nın bu işlere girmesini konuşmak bize yakışmaz. Biz o işlere girmeyelim. Biz sahada kalalım. "

Kaynak: http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7409

PS: Amaç lehimize karar verilmesinden ziyade, adil maç yönetilmesi sanıyordum ya ben neyse.

2 yorum:

Sıradanbirblog dedi ki...

Satır arasında adelet değil menfi kararlar istediğini ortaya koyan başka açıklamaları da vardı. Yapabiliyorsan yapıcaksın dedi. Mafya arkadaşınsa mafya iyidir dedi.
Bence bunları izleyip kendini germe...

Okechukwu dedi ki...

Ben bunları okuduğum vakit şaşırmıyorum aslında, benim aklımın almadığı nasıl bir tıynete sahip olduğu ayan beyan ortada olan bu insanların bize zorla erdem sahibi diye yutturulmaya çalışılması.