13 Haziran 2009 Cumartesi

Deniz Barış 24

Kaybettiğimiz son 2 Efes Pilsen maçından aklımda kalan en güzel iki kare Deniz Barış'a ait. Abdi İpekçi'de yerini alan Deniz her iki maçtada herhangi bir Fenerbahçe taraftarı olarak oradaydı. Futbolculuk yeteneklerinin ardında her zaman durduğum Deniz Barış son tavrıyla bu kez taraftar benliğiyle benim gönlümü fethetti.
Helal olsun hemşerime.

5 yorum:

murarty dedi ki...

Bazılarına gösterilen sabrı görünce;Deniz Barış'a gösterilen olumsuz tepkilere çıldırıyorum.Umarım futbol hayatını Fenerbahçe'mizde tamamlar.Böyle karakterli adamlara herzaman ihtiyacımız var.

Okechukwu dedi ki...

tamamen katılıyorum, selçuk içinde geçerli olan durum bu sene iki derbide ön direk golü atınca skor sever taraftar ve medya tarafından birden değişti.
sözde beşiktaşlı mehmet topuz transferi bu kadar gündemdeyken, hiç bir mecburiyeti yokken basketbol maçı için tribünde yerini alan adamın takıma bağlılığı fenerbahçeyi yüreginde hisseden beni çok duygulandırdı.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Deniz'i Selçuk'a her zaman tercih ederim.Öncelikle karakter olarak Selçuk'dan 10 gömlek üstün.Selçuk'a gösterilen tolerans herkese gösterilebilse keşke.

Lord Ricko Joel dedi ki...

tezahüratlara bile katılıyor deniz. alkış tutuyor.
serinin 3. maçının çıkışında kendisi jipiyle alandan ayrılırken tam aracın yanındaydım ben de. bayan bir arkadaşı vardı yanında.
bu gereksiz bilgileri yazdıklarınıza katılıyor olduğumu belirtmek için yazdım:)

Okechukwu dedi ki...

o bayan arkadaşı bende tv da farkettim ama özel hayata girmeyelim dedim.)
deniz barış'a geçtiğimiz sene bu vakitlerde bostancı'da oğlunun ayakkabalarını bağlarken, diğer yanında kız evladı adaya gitmek için motor beklerken görmüş o günde iyi bir baba görmüştüm.