28 Ağustos 2009 Cuma

Stoke City mi???

Boro der ki Tuncay ve Huth için Stoke City ile anlaştık gerisi oyunculara kalmış...
Stoke City yanıtlar biz 5 milyon £'u saydık Huth'u kaptık...
Bizim haber ajansları ise Tuncay'ı da Stoke City'li yapmış pazarlıklar sürerken hala...

Hayırlara vesile olsun ancak Tuncay'ın yaptığı işin, askerlikten yırtmak için teknik üniversite mezunu bir mühendisin gidip de elin Amerikalarında pompacılık yapmasından farkı yok benim nazarımda.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Kabul et, bu yorumu sana Fenerbahçeliliğin yaptırıyor.

Okechukwu dedi ki...

herkes-tuncayın menajeri dahil- stoke city ile anlaşıldı derken benim hala stoke city tarafından ilan edilmeden kabul etmemem ve bir umut beklemem fenerbahçeliligimden ötürü o su götürmez ancak takımın ismi üzerine yazdıklarım hakkında en ufak bir duygusallık yok.
tuncay kadar üst düzey bir topçunun kariyer hedefleriyle neresinden tutarsan tut badaşan bir karar değil bu. premier ligde düşmemeye oynayan bir ekipte oynamak için gitmesin elimizdeki değerler.

Adsız dedi ki...

Transfer sezonu kapandı kapanacak. Daha iyi bir yere gitmesi artık çok zor. Premier Lig'de oynasın, önemli olan o.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Pompaci benzetmesi ancak bu kadar cuk oturabilir...Stoke City'e giderse cidden kendisine yazik, yetenegine de ihanet etmis olur...

Hiko dedi ki...

ben elin amerikasi; teknik universite mezunu, askerligini yapmamis kisminda kaldim. pompacilik yapmiyoz ama sanki bana laf sokuyon:)

Okechukwu dedi ki...

hikocum ne alakası var.))
walla yazarken aklımdan geçmedin değil amma senin durumun farklı biliyoz ikimizde.
koskoca memursun sen elin amerikasında:)

Okechukwu dedi ki...

Chao Grey...
burda ayrılıyoruz zaten senle.mevzu fenerbahçeli galatasaraylı olmak değil. premier lig olsun taştan olsun mantığını kabullenemiyorum ben. 2 sezon sonra stoke city basamak olursa en azından avrupa kupasında mücadele edebileceğibir ekibe geçerse amenna ama onun dışında yazdıklarım baki. stoke city'de oynayacağıma gelir kiralık dahi olsa fenerde oynar, bir sonraki sezon daha iyi bir ekibe gider idim ben.