21 Kasım 2009 Cumartesi

Kese Bol, Civciv Çok

"Daum daha makul ama aynı kafada. Denizli kadar radikal hamlelerle başını derde sokma riskine girmese de beklenen odur ki, bir orijinallik yapacak bu derbide. Unutmayın; Daum’un sürprizleri, hep negatif sonuçlar getirmiştir çalıştırdığı takımlara."

Ercan Güven bugün Ters Köşe'de böyle yazmış ama bu sefer kendi ters köşede kalmış sanki...

Marco'dan La Liga'ya ön libero ithal eden, ters ayaklı Ümit Özat'tan milli sol bek ortaya çıkaran, Tuncay'ın kişisel gelişimine fazlasıyla katkısı olan (en azından sol ayağına) ve onu sol açık yapan, Alex'in yokluğunda İnönü'de 3-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta Pier'den oyun kurucu yaratan, Kemal Aslan'ın 5 senelik Fenerbahçe kariyerinde oynadığı en üst düzey futbolu oynaması için Olimpiyat Stadın'da onu sol açık oynatacak orjinalliği gösteren, son günlerde Kazım'dan Atilla Gökçe'nin deyimiyle Drogba yapan adam benim babam değil.

4 yorum:

granger17 dedi ki...

hocam haklısın dün kazım çok etkizisdi ama ilk yarı fenerbahçe çok iyi oynadı bana göre hakem penaltıyı verse veya alexin frikiği gol olsa muhtemelen maçı fenerbahçe 3-0 kazanacaktı ve o yazıyı yazan ercan güven farklı şeyler yazacaktı ben kazım konusuna katılmıyorum ama özerin bu takımda kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum katılırmısın

Okechukwu dedi ki...

özer konusunda bende hemfikirim, ama olacaktır oda elbet bu kadroda zamanla. maç içinde benzer şeyler düşünüyorum, maçtan önce benim endişelerim vardı ve beraberliğe fittim açıkcası ama ilk yarı izledikten sonra kazanacağımıza inandım. ama wolfsburg maçında dağları döven fink muhteşem bir gol atınca işler değişti. futbol bu yüzden güzel, ne zaman nasıl skorlar alınacağını tahmin etmek imkansız.

B.Şerbetçi dedi ki...

Özer zamanla diyorsun ama üç büyüklerdeki ama özellikle Fenerbahçe'deki yerliler zamanla kulübede dolgu malzemesi olmaya başlıyor. Semih gibi bir futbolcu yıllardır yabancı forvet histerisi yüzünden yalan oluyor, Özer de bu gidişle olacak. Gökhan'a nazar değmez inşaallah.

Okechukwu dedi ki...

Özer konusunda benim ümidim var, çok yetenekli ve futbol altyapısını Almanya'da almış. Daum sever böyle adamları.