29 Aralık 2009 Salı

"Ne İdiği Belirsiz Bir Adam"

Tolunay Kafkas ile ilgili dilimin ucuna gelenlerin azıcığını daha önce paylaşmış idim…

Her yeni söylemiyle zihnimdeki yerini sağlamlaştıran bu saygın teknik adam, Federasyon’un “UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu” adı altında Antalya’da düzenlediği, ancak katılan hocalar tarafından Milli Takım teknik direktörlüğü aday adaylarının katıldığı bir yarışmaya dönüştürülen kampta 3,5 gündür.

Pazar akşamı bu hocalardan bazıları Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen’in NtvSpor’da konukları oldu. Körler sağırlar birbirini ağırlar mizansenin sahneye konulduğu programda laf döndü dolaştı Rıza Çalımbay ile Youla arasında yaşanan soruna geldi. Çok okuduğu için çok bilen adam Tolunay Kafkas, Youla’nın bu davranışından sonra Türkiye’de hiçbir kulüpte oynamaması gerektiğini vurgulamak adına “…ne idiği belirsiz bu adama Türkiye’de hiçbir takımın forma vermemesi gerekir…” dedi.

Tolunay Hoca ya pek sözlük karıştırmıyor ya da sahip olduğu teknik direktörlük ehliyetinin bir futbolcuya “soyu sopu belirsiz” deme hakkını ona verdiğini sanıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

trabzonspor'da oynarken, fenerbahçe ile şampiyonluk için çekiştikleri sezon; emin değilim ama sanırım gaziantep'e puan kaybettikleri bir maçta rakip takım oyuncularına, "sanki şampiyon mu olacaksınız, neden maça asılıyorsunuz?!!" diyecek kadar erdemli bir sporcu eskisidir kendisi. şimdilerde çıkıp ahlak dersleri veriyor.